Palasimme kotiin Italiasta pienen lomailun jälkeen ja mukanamme Suomen kevääseen saapui myös tuontipoikamme Mio, Firecross Custom Chrome. Kiitos kasvattaja, Lisa, tästä hienosta pojasta!

DSC_0109.jpg

Lentomatka meni loistavasti. Finnairin henkilökunta oli osaavaa ja mahtavaa, eikä mitään ongelmia epäilyksistäni huolimatta tullut vastaan. Mio sai jopa hieman erivapauksia lentokoneessa, hän sai kapteenin luvalla matkustaa lentolaukussa omalla istuimella, eikä jalkatilassa kuten normaalisti on tapana. 

Nyt olemme totutelleet eloon uuden lauman kanssa. Mio on reipas poika, mutta ei tunnu kuulevan varoittelevia murinoita tytöiltä. Heti ensimmäisenä iltana tytöt tekivätkin selväksi, etteivät salli Mion hyppivän heidän päälleen tai purevan terävillä hampaillaan. 

Tytöistä Manta on sopeutunut Mion tuloon nopeammin. Jo samana iltana Manta teki Mioon tuttavuutta ja seuraavana aamuna tarjottiin leikkiä. Manta on kuitenkin melko äänekäs ja voimakas leikkijä, joten Mio jää vielä pitkään helposti jalkoihin.

DSC_0103.jpg

Punnitsimme Mion heti tulomme jälkeen ja pikkujätkä painoi 4,3 kiloa ja on nyt 9 viikkoa vanha. Ruoka maistuu erinomaisesti ja Mio seuraa perässämme keittiöön joka kerta. Huomenna 23.4. viemme Mion eläinklinikka Karvakamuihin pentutarkastukseen, jotta saamme otettua Miolle vakuutuksen.