Tänään osallistuimme Månan kanssa Helsingin KV-näyttelyyn.

Lähdimme paikan päälle seikkailumielellä ja otimme ajoneuvoksemme bussin. Sää oli vaihteleva ja lähtiessämme satoi sen verran, että päätin ottaa mukaan Månalle sateensuojaksi  kevythäkin. Pääsimme kuitenkin perille aikataulussa ja ilmakin näytti hieman kirkastuvan.

Näyttelyyn oli ilmoitettu 26 staffia ja tuomarina toimi Eeva Rautala. Uroksia oli 12 ja narttuja 14. Månan luokassa piti olla neljä narttua, mutta paikalla oli heistä vain kolme. Måna sai ERIn ja oli luokkansa ensimmäinen, saaden SA:n.

Paras narttu -kehässä oli viisi narttua ja Måna sijoittui neljänneksi. Tuomari sanoi, että Måna on vielä liian vauva muihin osallistujiin verrattuna. Tämä pitää hyvinkin paikkansa, sillä Måna täyttääkin huomenna 24.5. vasta 11 kuukautta, joten kehitys on vielä vaiheessa. 

Pääsimme vielä kisaamaan parhaan staffijuniorin tittelistä parasta junioriurosta vastaan, joka oli todella upeassa kunnossa oleva Scarface Rasputin. Junnu-ROP -titteli meni heille ja aivan oikeaan osoitteeseen! Me olimme todella iloisia Månan tuloksesta ja sijoituksesta. Lopullinen tulos oli siis JUK1-SA-PN4! Månan arvostelu.

DSC_0394.jpgDSC_0439.jpg

Tästä on hyvä taas jatkaa. Seuraavana osallistumme Tuusula Summer Show:hun heinäkuussa.