Päivityksiä tulee tehtyä pääosin tapahtumiin osallistumisien pohjalta, joten päivitetään nyt kerralla koko porukan kuulumiset.

Olemme käyneet Nasun kanssa lähes viikottain lenkillä tai uimassa koirauimalassa. Nasusta on kasvanut hieno poika, vaikka täysin ongelmitta ei olla selvitty. Nasu satutti suunsa leikkiessään ja ylähampaita jouduttiin operoimaan. Samalla hammaslääkäri oli ehdottanut alakulmahampaiden pulpa-amputaatiota, koska ne painoivat edelleen pahasti ikeniin. Nyt toivomme, että Nasun osalta eläinlääkärikäynnit olisivat tässä ja syksyllä menemme vain virallisiin terveystutkimuksiin. A-pentueen pojat täyttävät vuoden 4 viikon päästä, 30.6.

DSC_0821.jpg

DSC_0825.jpg

Nasu 3.6.2015

Remu voi myös hienosti ja viettää perhe-elämän arkea Siuntiossa. Remua yritämme houkutella kesän tai syksyn aikana näyttelyyn.

Manta nauttii kesäisistä ilmoista ja rakastaa heinikossa kieriskelyä. Se pitää kovaa kuria Miolle ja Månalle, mutta osaa myös olla hellä leikkitäti. Mantalle suunnittelimme alustavasti toisia pentuja loppuvuodelle, mutta suunnitelmat menivät mönkään yllättävien ongelmien takia. Mantalle tuli tammikuussa korvaan hiiva, joten vaihdoimme ruokavalion kokonaan nappulasta raakaruokaan. Ruokintakokeilujen aikana Manta yllättäin reagoi kutisemalla ja raapimalla naamaansa. Herkistymisen takia supistimme hieman ruokavaliota ja päätimme, että steriloimme Mantan syksyn 2015 aikana. Nyt Mantan vointi on ollut jo parempi.

Mantan kanssa osallistumme Keravalla järjestettävään luonnetestiin 13.6. 

DSC_0425.jpg

Mio kasvaa hurjaa vauhtia! Se on nyt melkein 4 kuukautta vanha ja painaa 7,5 kiloa. Olemme tehneet paljon töitä Mion kanssa, totuttaneet Mioa bussiin ja autoon, toisiin koiriin ja erilaisiin ihmisiin. Mio on todellinen purukone ja on maistellut käsien lisäksi sohvaa ja tuolin jalkoja. Olemme kokeilleet laittaa tabascoa ja etikkaa puuosiin puremisen vähentämiseksi, mutta Mio päättäväisesti nuolee ne kaikki pois. Ensi viikolla viemme Mion eläinlääkäriin rokotuksille.

Mion rekisteröinti Suomen Kennelliittoon valmistui 3.6.2015. Linkki Mion koiranettiin.

DSC_0629.jpg

DSC_0746.jpg

Måna kasvaa, kaunistuu ja ehkä vähän viisastuukin. 24.6 tulee ensimmäinen vuosi täyteen! Månalla oli ensimmäiset juoksut maaliskuussa, joiden jälkeen Månalle tuli valeraskaus. Oireet eivät olleet pahat, mutta nisät turposivat, Måna lihoi ja oli väsyneempi ja apaattisempi. Nyt oireet ovat helpottaneet ja Måna on taas oma leikkisä itsensä. Toivomme, että oireita ei seuraavien juoksujen jälkeen enää yhtä lailla tule. 

Måna on ilmoitettu Tuusulan kesänäyttelyyn 4.7.

DSC_0640.jpg