Osallistuimme Månan kanssa Tuusulan Kaikkien Rotujen näyttelyyn viikko sitten lauantaina, 4.7. Tuomarina toimi Australialainen Donna Conod. Päivä oli kuuma ja aurinko paistoi. Saavuimme paikalle viime minuuteilla, koska varjopaikkoja oli hyvin rajallisesti tarjolla.

Hieman jännitin kehään menoa, koska oli niin tukahduttavan kuuma ilma. Måna kuitenkin esiintyi kehässä hienosti, seisoi hyvin ja liikkui nätisti. Junnunarttuja oli kehässä 4, narttuja yhteensä oli 18 ja staffeja 32.

Måna sai arvosanan Erittäin Hyvä ja oli kilpailuluokan toinen, joten vain luokkavoittaja sai ERIn. Junnunarttujen paras oli Månan sievä siskopuoli Kolmenässän Enigma.

Olin tyytyväinen Månan suoritukseen ja tulokseen, mutta arvostelu oli melko lyhyt ja mitäänsanomaton. Voit lukea sen täältä.

DSC_1037.jpg

Mio täytti 5 kuukautta 12.7. Meille on talouteen ilmestynyt aikamoinen koipeliini ja pikkupentu on kadonnut jäljettömiin. Painoa on kertynyt jo 11 kiloa.

DSC_1150.jpg

Mion hampaat ovat vaihtumassa ja valitettavasti tällä hetkellä Mion hampaat ovat alapurennassa. Toivomme, että ne ehtisivät vielä korjaantua, mutta olemme hieman skeptisiä.

 DSC_1118.jpg

Muitakin huolia on ilmaantunut.

Måna nimittäin on alkanut stressaantumaan, sillä se ei saa Miolta hetkeäkään rauhaa eikä se osaa nätisti hätistää Mioa murisemalla, kuten Manta tekee. Olemme yrittäneet antaa Månalle omaa rauhaa, mutta emme voi jatkuvasti olla kieltämässä Mioa. Stressaantuneisuus aiheuttaa myös konflikteja Mantan ja Månan välillä. Niimpä olemme alkaneet sulatella ajatusta, jos etsisimme Miolle uuden kodin, jossa se saisi touhuta toisen koiran kaverina ja sitä jaksettaisiin leikittää. Mutta uuden kodin täytyisi olla täydellinen Miolle, jotta siitä voisimme luopua. Meihin voi ottaa yhteyttä, mikäli teillä olisi tarjota Miolle erinomainen koti. Pakko meidän ei ole Miosta luopua ja katsomme päivä kerrallaan, miten etenemme. Tilanne varmaan myös helpottuu, kunhan Mio hieman kasvaa ja Manta on steriloitu.

DSC_1157.jpg