Olen pidempään miettinyt, että olisi kiva saada ammattilainen valokuvaamaan meidän trioa. Itse kuvaan paljon, mutta kolmen malttamattoman koiran asettelu samaan valokuvaan on lähes mahdotonta. Niimpä päätin pyytää hieman apua. 

Nora Grönlund Photography uskalsi ottaa haasteen vastaan ja tuli kuvaamaan Hunnilaumaamme.

Kuvista tuli todella upeita!

IMGP0011p.jpg

Perhe-elämäkin sujuu hyvin. Mio on kasvanut paljon. Ikää on jo kohta 8 kuukautta, se on tyttöjä korkeampi ja painaa 14 kiloa. Aika pitkäkoipinen hän vielä on, mutta alkaa varmaan pian kerätä massaakin, nyt kun korkeuskasvu on (toivottavasti) loppunut.Mion kanssa harjoitellaan arkitaitoja; malttamista ja hihnassa kulkemista, sekä muiden koirien ja ihmisten kohtaamista ja ohittamista. Miolla tuntuu olevan pieniä itsehillintäongelmia, varsinkin toisia koiria kohdattaessa. Ihmisiin Mio suhtautuu todella hyvin, ei räähkätä tai hypi, ja Mio onkin saanut toimia yövuoroapulaisena mamman työpaikalla. Huolta on aiheuttanut Mion ontuminen, joka on jatkunut edelleen etujalan osalta. Menimme Mevettiin uusintatutkimuksiin 1.10 ja Miosta oli tarkoitus ottaa CT-kuvat, jotta nivelten rakenne nähtäisiin kolmiuloitteisena. Koska kipukohtaa ei taaskaan löytynyt, epäili lääkäri hermopinnettä Mion jalassa, joka aiheuttaa makuulla jalan puutumista ja näin ontumista liikkeelle lähtiessä. CT-kuvauksesta ei olisi hyötyä, joten Mio sai lähetteen toiselle lääkäriasemalle magneettikuvaukseen. Nyt taas odottelemme. Pientä lohtua toi eläinlääkärin arvio siitä, että mitään rakenteellista vikaa Miossa ei ole. Röntgenkuvatkin katsottiin vielä uudestaan ja ne olivat puhtaat.

IMGP0271p.jpg

IMGP0179p.jpg

Mantaa kutsumme nykyään diktaattoriksi ja leikkipoliisiksi, sillä sen on aina mentävä väliin, jos Måna ja Mio leikkivät sen mielestä liian rajuja leikkejä. Manta leikittää paljon Mioa ja komentaa myös tarvittaessa. Mantan leikkaushaava parani erinomaisesti eikä haavakohtaa meinaa edes huomata. Voimme ehdottomasti suositella Karvakamuja kaikille, jotka suunnittelevat narttunsa sterilointia. Mantan kitalaessa olevaa pahkuraa emme ole tutkimuksista huolimatta nähneet, joten se on joko kadonnut antibiootin myötä tai niin syvällä, ettei sitä voi nähdä rauhoittamatta Mantaa. Annamme nyt ainakin toistaiseksi asian olla. 

IMGP0237p.jpg

IMGP0138p.jpg

IMGP0147p.jpg

Måna on meidän perheen lellipentu. Se rakastaa kainalossa oloa ja rapsutuksia ja tulee niitä herkästi vaatimaan. Se on todella helppo käsitellä ja tottelee pienestäkin sanasta. Tämän takia Månalle sallitaan pieniä erivapauksia, kuten enemmän vapaana oloa. Måna on tarkoitus terveystutkia joulukuussa, jota odotamme jännityksellä ja malttamattomina.

IMGP0244p.jpg

IMGP0056p2.jpg

IMGP0018-2p.jpg