Järjestimme Kennel Cimeron kanssa joukkotarkastuksen eläinlääkäriasema Mevettiin 7.12.2015. Joukkotarkastukseen osallistuivat A-pennut Nasu (Not Bad's Arctic Amor) ja Remu (Not Bad's Arctic Attila), Månan sisko Telma (Cimero Coriander) ja siskoni Lapinporokoira Kofu (Hippulan Savumerkki). Måna oli myös mukana silmätarkastuksessa. Tarkastuksen suoritti Per Axelson.

Nasun, Remun ja Månan silmät olivat terveet. Remun ja Nasun polvet olivat 0/0 ja kyynärät lähtivät Kennelliittoon lausuttaviksi 0/0. Nasun lonkat arvioitiin B/B ja Remun A/A. Mahtavat tulokset! Parin viikon päästä toivottavasti saadaan viralliset tulokset.

Månan lonkkatulosten kanssa kävi juuri niinkuin pelkäsimmekin, lonkat lausuttiin Kennelliitossa D:ksi. Harmitus oli tietysti suuri, mutta pääasia on, että lonkat eivät oireile ja kyynärät ovat kunnossa. Odotamme vielä selkälausuntoa Kennelliitosta ja kysyn lonkkien lausujalta, Limanilta, miltä lonkat hänen mielestään näyttivät ja kannattaisiko niitä laittaa paneeliin. 

9.12.2015 Månan selkälausunto tuli kennelliitosta ja selässä näkyi jakautunut ristiluun keskiharjanne, LTV 1. Pentusuunnitelmat on laitettu jäihin. Luultavasti kuvaamme Månan uudelleen, mutta aikaisintaan puolen vuoden päästä.