SuuriPieni poikamme alkaa jo tulla miehen ikään! Pikkuhiljaa Mio on myös alkanut keräämään massaa itselleen. Painoa on kerääntynyt 14,8 kiloa ja korkeutta on 42 cm.

DSC_0512%20%282%29.jpg

DSC_0532.jpg

Mio on myös oppinut hieman käytöstapoja ja sen kanssa on mukavaa liikkua ihmisten ilmoilla. Usein kuitenkin murkkuikä pistää vetämään hihnassa tai sinkoilemaan laidasta ja hajusta toiseen. Mion ontuminen on nyt kokonaan loppunut ja olemme siitä superiloisia! Antibiootti- ja särkylääkekuuri auttoivat ja nyt Mio on ollut jo kaksi viikkoa täysin ontumatta ja lääkkeittä.

Måna on puolestaan aiheuttanut päänvaivaa. Se aloitti viikonloppuna keventämään vasenta takajalkaansa eikä varannut sille tasaisesti painoa. Liikkuminen oli kuitenkin hyvää ja vauhtia riitti, joten emme heti huolestuneet. Oireet eivät kuitenkaan hellittäneet, joten veimme Månan MEVETtiin keskiviikkona 11.9. Månaa ei kuvattu, sillä aikaa virallisiin kuviin ei ollut ja Måna menee tarkkeihin kuukauden päästä. Saimme lääkäristä kahden viikon särkylääke- ja lepokuurin. Jos oireet eivät helpota tässä ajassa, Måna tutkitaan virallisissa tarkeissa kauttaaltaan, myös polvet ja selkä kuvataan kokonaan, lonkkien ja kyynärien lisäksi.

Ensi sunnuntaina menemme Månan kanssa Staffien talvipäiville ja osallistumme Nuori Staffi -kisaan. Aluksi meinasin perua koko menon, mutta koska Måna ei vaikuta kipeältä ja liikkuu oireettomasti ja helposti, päätimme osallistua. Tapahtumassa emme tietenkään päästä Månaa riehumaan tai vouhottamaan ja menemme Månan ehdoilla.

DSC_0483%20%282%29.jpg