Paten leikattu jalka on viimein parantunut ja saanut kerättyä lihasta, joten uskalsimme ilmoittaa sen kotikaupunkinäyttelyyn Pielavedelle. 
 

Pate oli kovin reihakkaalla tuulella ja sukkuloi mihin suuntaan milloinkin, eikä oikein antanut tuomarin tutkia. Tulokseksi saatiin EH-juk3. Arvostelussa useita mainintoja, että kehäkäytöstä tulisi treenata enemmän. 

  "14kk, mittasuhteiltaan oikea sopivan vahva junioriuros joka ei halua tänään esiintyä lainkaan, varsin hyvä pään malli, purenta OK, hyvät silmät ja korvat, hyvä kaula, sopiva runko, voisi olla hieman paremmin kulmautunut edestä, OK takakulmaukset, hyvä häntä, erinomaisessa lihaskunnossa, tyypilliset liikkeet kun malttaa näyttää ne, hyvä karva, tarvitsee runsaasti harjoitusta"

Meiltä Pate sai paljon kehuja ja sympatiaa. Se on viettänyt 5 kuukautta häkkilevossa toipuessaan jalan murtumasta ja parhain sosiaalistamisikä on mennyt ohitse. 
Nyt työtä on tehtävä paljon ja treenattava Patea tulevaisuuden koitoksiin.

 

12.6. Kävimme Kek:issä teettämässä viralliset terveystutkimukset Patelle. Leikattu jalka on toipunut hyvin, sitä voi käyttää normaalisti. Lisäksi kuvattiin kyynärät ja lonkat. Näistä odottelemme kennelliiton lausuntoa, mutta mitään hälyyttävää ei kuvissa näkynyt. 
 

IMG_1341.jpgIMG_1340.jpgIMG_1339.jpg