Olimme ilmoittaneet Ladies Kennel Clubin hyväntekeväisyysnäyttelyyn Mantan, Mantan pojan Remun (NB's Arctic Attila) ja Maurin B-pentueesta (NB's Backyard Boomer). Lauantaina oli ensin ryhmänäyttely ryhmille 3&9, sunnuntaina oli kaikkien rotujen pentunäyttely,

Olimme kerrankin paikalla hyvissä ajoin ja ehdimme hieman treenatakin ennen kehää. Siitä ei kovin paljon ollut Remun kohdalla hyötyä, sillä Remu oli niin ihmeissään ihmisistä ja hajuista, ettei se pystynyt keskittymään mihinkään. Kehäkin meni Remun osalta sinne tänne kiskomiseen ja mahallaan kehässä makaamiseen. Oli kuitenkin kiva saada Remulle ensimmäinen tulos näyttelystä.

Remun arvostelu kuului näin: Not Bad's Arctic Attila: AVO-EH. Tuomari Diana Norman, Australia: "Difficult to examine this dog because he is very unsettled. He has a good head and is a strong dog. On the move he tends to run uphill. Price due to behavior." 

18111209_10156093382448561_1078352795_o.

Manta ja Remu

Mantan kehä meni sen sijaan vähän paremmin. Manta käyttäytyi todella hyvin ja teki kaiken mitä pyysin, vaikka edellisestä näyttelystämme on aikaa yli 3 vuotta. Narttuja oli avoimessa luokassa 5, Mantan tulos ERI, kilpailuluokassa sijoitus 3. Eli ERI-AVK3. Arvostelu: Strong feminine head, well put together. Has good hind angulation and topline. Carries her tail a little high on the move. 

18072873_10156093401303561_222830258_n.j

Manta 

Sunnuntaina oli Maurin vuoro. Mauriakin vähän hermostutti uusi paikka ja uudet hajut eikä keskittyminen ollut kovin hyvää. Kehä meni seilatessa edes takaisin, välillä pönötettiin hienosti, juostiin vähän eri suuntiin, tuomarille muristiin eikä hampaita annettu tutkia. Onneksi tuomari oli ymmärtäväinen Maurin käytökselle ja oli todella osaava ja napakka. Mauri oli oman luokkansa 3/3, mutta saimme hyvää harjoitusta ja hyvän, Maurin näköisen ja pitkän arvostelun. Tuomari Kaisa Metteri-Gold: Not Bad's Backyard Boomer, PPEN3: "6kk vanha, ikäisekseen hyvin kehittynyt urospentu. Hyvän mallinen pää, otsapenger saisi olla voimakkaampi ja kuono-osa hieman lyhyempi. Hyvä purenta. Lyhyt olkavarsi, hyvä luusto. Hyvänmallinen rintakehä, turhan pitkä lanneosa. Käpälät saisivat olla tiiviimmät. Värin tulisi puhdistua. Liikkuu hyvin joka suunnalta, ylälinja saa vielä asettua."

Mauri_Messukeskus_04_17-3.jpg

Mauri

Mauri_Messukeskus_04_17-7.jpgMauri_Messukeskus_04_17-8.jpg

Tästä on hyvä jatkaa. Seuraavat näyttelyt näillä näkymin heinäkuussa.