Osallistuimme Månan kanssa Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen järjestämille staffien talvipäiville sunnuntaina 15.11. Ensin olimme kasvattaja-aamiaisella, jossa oli koirien lisääntymiseen liittyvä luento.

Luennon jälkeen Måna luovutti verta DOGRISKin näytteenottopisteessä. Luovutus ei sujunut kovin helposti, sillä Månalla on jonkin sortin neulakammo :). Näyteputkia taisi olla kaikkiaan seitsämän, joista ensimmäiset kaksi saatiin kaulasta, kaksi seuraavaa vasemmasta etujalasta ja loput oikeasta etujalasta. Kun lopulta olimme valmiita, verta oli enemmän näytteenottajan ja mamman päällä kuin purkissa. Näytteet oli kuitenkin annettu, kakkanäytettä myöten. 

Hieman hävetti osallistua Nuori Staffi -kilpailuun, vaatteet yltäpäältä veressä, mutta onneksi meillä oli hieman aikaa siistiytyä ennen kehää. Måna oli vanhimpien staffinarttujen eli Pimatsujen 14-18kk, luokassa. 

Måna esiintyi kehässä hienosti, seisoi ja käveli hyvin ja antoi tuomarin tutkia. Luokassa oli 6 narttua ja Måna oli luokkansa 3. Se pääsi paras narttu -kehään, mutta ei sijoittunut siellä. Olimme kuitenkin erittäin tyytyväisiä Månan esiintymiseen ja tulokseen. Koiria oli kaikkiaan noin 40.

Palkinnotkin olivat mahtavat! Saimme lelun, avaimenperän, ruusukkeen, herkkuja ja pullollisen lohiöljyä kotiin viemisiksi. 

DSC_0550.jpg

Måna palkintojen kanssa.22650916319_e8d9e1ecd2_o.jpg

Månan kanssa kehässä. Kuvan otti Niklas Montonen.