Kävimme Sumon kanssa Kajaanissa kansainvälisessä näyttelyssä 3.4. Näyttely oli siirretty tammikuulta ja Sumo oli ilmoitettu nuorten luokkaan. Seikkailimme vähän aikaa Kajaanissa, sillä kuvittelimme löytävämme lähistölle ilman navigaattoria. Sen sijaan ajoimme suoraan Kajaanin keskustaan ja se ei ollut yhtään siellä, missä meidän kuului olla. Näin olimme perillä vasta parikymmentä minuuttia ennen kehämme alkua. 
Ensimmäiset kaksi rotua kehässämme olivat poissa, joten Sumo pääsi aloittamaan kehän. Tuomarinamme toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Sumo oli rotunsa ainut, sillä myös kilpakumppanimme oli jäänyt pois tuomarinmuutoksen myötä.

Pääsimme kehästä tuloksella ROP & CACIB!

BF3F3E5C-9DFF-483F-A73B-7E02518F75E2.jpg

Jäimme odottamaan isoa kehää, mutta ryhmässä Sumon pää ei kestänyt yhtään muita kilpailijoita, vaan se murisi ja räyhäsi joka suuntaan. Tuloksista jäi silti hyvä mieli. 

Myös kasvattini Lempi (NB's call me cleopatra) kävi Lahden Kv näyttelyssä ja viidenkymmenen staffin joukosta oli PN2, saaden SERTin ja VARA-CACIBin! Lempi tarvitsee vielä yhden SERTin tullakseen ensimmäiseksi muotovalioksemme. 
Onnea Mari ja Lempi! 😍
173F9810-775F-4CF4-97A2-E2D7996F9973.jpg

Meidän suunnitelmamme oli jäädä tästä kesälomalle, mutta miten sitä nyt malttaisi? Niimpä ilmoitin Sumon vielä Oulun Nord-näyttelyyn toukokuun alussa